Nyter tiden her!

Heei! Nå sitter jeg her med potetgull og en kald cola. Kjempe deilig med 30 grader og sol her i Rhodos. Det koster penger får å bruke nette her så blir ikke like mye blogging som jeg tenkte jeg skulle. Uansett, har tenkt å oppsummere dagen i går og dagen i dag så langt.

I går dro vi til stranden i 9 tiden, ganske tidlig, men greier ikke å sove så lenge når jeg er i syden...     Så badet vi i basenget og på stranden helt til 1 tiden. Da spiste vi lunsj også tok vi bussen til Rhodos by som ligger 4km unna hotellet. Der dro vi i gammle byen i Rhodos og så litt og tok bilder også er det fult av med små butikker runt omkring. Vi spiste is og tok deretter bussen tilbake.         Når vi kom tilbake dro Petter, Ingrid og jeg ut og badet i bassenget før vi dusjet og dro ut får å spise.

 

Dagen i dag har gått mest til stranden og basenget. Skal spise på hotellet i dag så blir det kanskje en bytur i morgen. Håper på å få kjøpt meg noe siden her har de mango!! :)

 

 

 

ps. desverre ble det ikke bilder pågrunn av så dårlig nettverk.....     Har ventet i 20min på et bilde som ikke har kommet enda, så blir bilder å mer blogging når jeg kommer hjem!

Har du vært på Rhodos før?1 kommentarer på "Nyter tiden her!"

Postet av: Ylva
Nei synd det med nette :-)
15.08.2012, 09:13

Legg igjen en kommentar her:Navn:
Husk meg?

E-post:


Bloggadresse:


Kommentar:

Hei! Vi er to jenter på 14 år som kommer fra Trondheim. Her kan du lese om dagens antrekk, mote, bilder, anbefalinger og alt som faller oss inn. Håper du følger oss videre!


Emilie-eriksen@hotmail.com
Samarbeid
hits